Garanciáink

...hogy Ön mindig biztonságban legyen

Jogszabály követési garancia

Jogtulajdonos garantálja, hogy a szoftver aktuálisan legfrissebb verziójával kiállított energetikai tanúsítvány a kiállítás napján tartalmilag és formailag megfelel a hatályban lévő 7/2006. (V. 24.) TNM rendeletnek (az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról) és a 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendeletnek (az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról), a licenc szerződésben található kikötésekkel.

A legfrissebb verzió letöltése és telepítése, valamint a számításhoz szükséges adatok megfelelő és helyes megadása a felhasználó felelőssége. Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a kiadott tanúsítvány adatainak, és ezáltal eredményeinek helyességéért.

100% szoftvertámogatás garancia

A licenc előfizetés teljes időtartama alatt Jogtulajdonos garantálja a szoftver használatára vonatkozó teljes támogatását. Amennyiben Önnek a használattal kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, keressen minket elérhetőségeinken!

Szakmai támogatást a felhasználók részben Jogtulajdonostól, részben szerződött szakértőnktől vehetnek igénybe. Fenti garancia a szakmai támogatásra nem vonatkozik, a támogatás során kapott információk felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik, és nem mentesíti felhasználót saját szakmai felelőssége alól.

Legegyszerűbben használható energetika szoftver – 100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben Ön előfizetése első három hónapja alatt talál olyan szoftvert, amely a teljes energetikai számítás elvégzésére és tanúsítvány kiállítására alkalmas, de az Ön számára áttekinthetőbb és könnyebben használható kezelőfelülettel rendelkezik, a teljes éves előfizetési díjat visszafizetjük Önnek.

A pénzvisszafizetés átutalással történik, arra a számlaszámra, melyről a vásárlás történt. A visszatérítés feltétele annak írásban való igénylése, a választott másik szoftver megnevezése, és amennyiben hardverkulcsos verzióval rendelkezik, a kulcs visszaküldése részünkre. Az utalást az igénylés, illetve a beérkezett hardverkulcs kézhezvétele után 15 munkanapon belül teljesítjük.

Szoftver licencét ezzel egyidőben leállítjuk, Ön a továbbiakban nem jogosult annak használatára.

Nálunk nincs ennél „apróbetűsebb” rész. Ha mégis többet szeretne tudni, olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket.