Ismételt feliratkozás

Ön korábban már igényelte a próbaverzió letöltését.

A letöltési linket ismételten elküldtük emailcímére, de jó, ha tudja, ez a link mindig a legfrissebb verzióra mutat, akkor is, ha hetek múlva keresi vissza az emailt, és kattint rá. Ezért szükségtelen a többszöri feliratkozás, elegendő a korábbi levelét kikeresnie, és abban a letöltési linkre kattintani.

FIGYELEM: amennyiben korábban már használta a próbaverziót az adott gépen, nem fogja tudni újra aktiválni, mert a próbaverzió használata csak egyszeri alkalommal engedélyezett. A további használathoz tekintse meg árainkat, ahol a havi, negyedéves, féléves, éves verziókból választva megrendelheti licencét >> Árak.

Nem kapta meg levelünket a letöltési linkkel?

Kérjük nézze meg a “spam” vagy “levélszemét” mappában, illetve vegye fel emailcímünket (info[kukac]energetic.auricon.hu) a címjegyzékébe. Amennyiben így sem érkezik meg a levél, kérjük fenti emailcímen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nem tudta letölteni a telepítő fájlt?

Kérjük jelezze nekünk elérhetőségeinken, mert megeshet, hogy a link hibásan került begépelésre, így más sem tudja használni. A hibát a lehető legrövidebb időn belül javítjuk!

Nem tudta telepíteni a programot?

Ha Ön a letöltött .exe kiterjesztésű fájlra kattintott, de nem indult el a szoftver telepítése, vagy a telepítés valamiért megszakadt, kérjük jelezze elérhetőségeinken, hogy megvizsgálhassuk a problémát, és mielőbb javíthassuk, illetve esetlegesen javaslatot adhassunk a hardverkörnyezet és operációs rendszer beállítások módosítására.

támogatott operációs rendszerek:  Windows Vista, Windows 7, Windows 8

ingyenes kiegészítő alkalmazások: Adobe Acrobat Reader 11 (csak a súgó programon belüli megjelenítéséhez szükséges, a program futtatását nem befolyásolja!)

Nem tudta regisztrálni a programot?

A regisztrációhoz aktív (élő) internetkapcsolat szükséges. Kérjük, hogy ellenőrizze a kapcsolat meglétét (pl. böngészőben meg tud-e nyitni bármilyen oldalt).
A regisztrációs form kitöltéséhez segítséget az alábbi linken talál: Első lépések

Még mindig nem tudja a megoldást? Segítünk!

Célunk, hogy Ön mielőbb gond nélkül használhassa próbaverzióját! Ezért kérjük keressen bennünket problémájával, hogy megtaláljuk a megoldást.

email: info[kukac]energetic.auricon.hu
telefon: +36-30-559-5878 (hívható: munkanapokon 9-18-ig)

 

Kérdését, vagy a tapasztalt hibát az alábbiakban is jelezheti nekünk! Munkatársunk 24 órán belül válaszol.

Írjon nekünk most!

 

Ellenőrzés