Oktatói verzió igénylése

 

oktatói verzió

Az egyetemi és felnőttoktatás keretein belül az oktatóknak ingyenes oktatói verziót biztosítunk.

Az oktatói verzió 1 évig használható, majd alkalmanként további 1 évre meghosszabbítható. Igénylése az intézményeken illetve tanszékeiken keresztül történik.

Az oktatói verzió a Professional programváltozat tulajdonságaival bír, de XML fájl nem készíthető vele, és a nyomtatás “Oktatói verzió” felirattal történik.

FIGYELEM! A szoftver oktatói verziója kizárólag oktatási célra használható: mintaszámítások készítésére, a szoftver hallgatóknak való bemutatására, és a kiadott számítási feladatok ellenőrzésére.

Kereskedelmi forgalomba kerülő számítás és tanúsítvány kiállítása oktatói verzióval tilos!

 

Igénylés menete

Oktatói verzió igényléséhez kérjük kövesse az alábbi lépéseket:

1. Az intézmény illetve tanszék emailcíméről a tanszék által hitelesített papíron (beszkennelve) várjuk azon oktatók nevének listáját, akik használni szeretnék a programot. A listát az alábbi emailcímre kérjük elküldeni: info[kukac]energetic.auricon.hu.

2. Válasz emailben eljuttatjuk a letöltési linket, melyről a szoftver telepítő fájlja letölthető. (Alapesetben a tanszék emailcímére, de ha meg van adva az oktatók emailcíme, oda is elküldjük.) 

3. A megadott oktatók mindegyike egy gépre telepítheti a szoftvert, melyet a telepítés után regisztrálni szükséges (saját nevére!).

 A szoftver futásához szükséges:

operációs rendszer: legalább Windows Vista vagy Windows 7
ingyenes kiegészítő alkalmazások: Internet Explorer 9, Adobe Acrobat Reader 11.

4. A szoftver a telepítés után 1 évig használható. Az így kiadott licencek meghosszabbításához a tanszék ismételt kérelme szükséges a következő évben. További oktatói licenc a fent megadott módon bármikor igényelhető.