Megjelenített áraink nettó árak, a 27% áfát nem tartalmazzák.

Hogyan működnek a licencek? Mi az a megújuló fizetés?

Licencelésünk időtartam alapú. A szoftver felhasználási joga megvásárolható egy hónapra, vagy egy évre, illetve azok számára, akik csak időnként használják, 10 napos licencünk is elérhető.

Azok a termékek, melyeknek a nevében előfizetés szerepel, megújuló előfizetéként működnek – ezek elsősorban a havi licencek. Az első vásárlás után az előfizetés havonta automatikusan megújul, vagyis levonásra kerül a licenc ára, és a licenc tovább használható. A modulok havi verziói elérhetőek előfizetésként, illetve egyszeri vásárlásként is, mely lehetővé teszi, hogy akár egy futó éves licenc is kiegészítésre kerülhet időszakosan valamelyik modullal, nem szükséges feltétlenül egy évre megvásárolni a modult is.

Az éves licencek nem újulnak meg automatikusan, de emailben jelezzük a lejárat közeledtét. Éves licencünk lejárat előtti hosszabbítása esetén 15% kedvezményt biztosítunk – amennyiben nem kapott kedvezményes kuponkódot, vagy nem találja, jelezze azt elérhetőségeinken.

Fentiek miatt, amennyiben a kosárban szerepel megújuló előfizetés, csak a kártyás fizetési lehetőség lesz elérhető a pénztár oldalon.

Mikor kapom meg a licencem és hogyan működik?

A rendelés leadása után automatikus emailt kap a rendelés visszaigazolásáról.

Kártyás fizetés esetén a sikeres fizetés után további két emailt kap, egyet a letöltési linkkel, egy másikat pedig a lincenchez tartozó jelszóval. Telepítés után ezt a jelszót, és a vásárláshoz használt emailcímet kell megadni a programba való belépéshez. Kérjük, hogy a jelszót midenképp tárolja el, mert ez hosszabbítás esetén sem változik.

Utalásos fizetés esetén a licenchez tartozó jelszót a befizetés számlánkra érkezése után válrhatóan 24 órán belül tudjuk megküldeni. A deviza utalások időnként 1-2 napot is igénybe vehetnek, ezt lerövidítheti az utalásról szóló bizonylat megküldésével.

Amennyiben licencét azonnal szeretné használni, kérjük válassza a kártyás fizetési módot. Utalás esetén nem tudjuk garantálni az azonnali válaszreakciót abban az esetben sem, ha azonnal utal.

Lejárt licenc hosszabbítása esetén a jelszót nem fogjuk ismételten kiküldeni, kérjük, hogy ebben az esetben használja a korábban megadott jelszót. A licenc újraaktiválása szintén fentiek szerint történik, vagyis kártyás fizetés esetén azonnal, utalásnál némi várakozási idő után. Utóbbi esetben a rendelés státuszának változásáról email értesítést kap.

 

 

 

Több gépen is használhatom a licencet?

Igen, a programot több gépre is feltelepítheti, és a vásárolt licencek számának megfelelő gépen használhatja párhuzamosan. Vagyis egy licenc vásárlásakor megoldható, hogy otthon, illetve az irodában, vagy laptopon és asztali gépen is használja, de egyszerre csak az egyiken fog elindulni. Amennyiben párhuzamosan szeretné több helyen használni, több licencet kell vásárolnia.

Mik azok a modulok? Hogyan csatolhatóak az előfizetéshez?

A program egyes funkcióit modulokba szerveztük ki. Ezek többnyire olyan kiegészítő funkciók, melyek nem szükségesek egy egyszerű tanúsítvány kiállításához – vagyis az mindig kiállítható az alap szoftver verzióval – , hanem valamilyen plusz, részletesebb vagy felhasználóbarátabb számítási lehetőséget kínálnak.

A modulok bármilyen összetételben csatolhatóak a programhoz, lehet egyet vagy többet is használni belőlük párhuzamosan, és az időtartamuk sem kell, hogy megyegyezzen az alap licencével. Tehát például futó éves licenc bármikor kiegészíthető akár csak egy hónapra is valamelyik modullal, ha éppen szükség van rá. (Vegye figyelembe, hogy a licencek időtartama a vásárlás napján indul).

A modul licencek a program használatakor egy „POOL”-ból emelhetőek le, és helyezhetőek oda vissza. Vagyis amennyiben több alap licenccel rendelkezik, de csak egy modul licencet vásárol, akkor is bármelyik meglévő licencével használhatja a modult, de párhuzamosan nem tudja több helyen használni.

Mind az éves, mind a havi lincencnél elérhető ALL IN csomag, mely az összes modult tartalmazza, kedvezményesebb áron, mintha mindhármat külön vásárolná meg az alap licenc mellé.

 

Mit kell tudni az árakról?

Áraink 2023. tavaszától euroban kerülnek meghatározásra. A termék mellett jelzett árak nettó értékek, melyekre 27% áfa kerül felszámításra. A kosár oldalon az így számított áfa és a bruttó értékek is megtalálhatóak.

A termék és kosároldalakon is lehetősége van választani, hogy EUR vagy HUF pénznemben szeretné látni az árakat. A forintban kijelzett árak körülbelüli értékek, a ténylegesen fizetett összeg ettől némiképp eltérhet, ez függ a befizető bankjának átváltási árfolyamától. A számlán az euro összeg, valamint a befizetés napján érvényes MNB középárfolyamon számított forint összeg fog szerepelni.

Forintos bankkártyám van, tudom használni?

Igen, bármely pénznemben vezetett bankszámlához tartozó kártyáját gond nélkül tudja használni a fizetéskor. Az átváltást a bank intézi a tranzakció közben. Az egyes bankok átváltási árfolyama eltérhet, ezért a számláról levont forint összeg nem feltétlenül egyezik meg az oldalon feltüntetett összeggel, az adott árfolyamon az euro összegnek megfelelő érték kerül levonásra.

Milyen számlát kapok?

Magyar, a számlázz.hu rendszerével kiállított számlát kap, melyen euro pénznemben szerepelnek a vásárolt tételek, illetve az összesítésnél a nettó, bruttó és áfa érték is szerepel forintban is, a befizetés napján érvényes MNB középárfolyam szerinti átváltással.

Az árfolyamokat itt tudja ellenőrizni: MNB.hu

A számla 27% ÁFÁ-t tartalmaz, magyar adószámmal kerül kiállításra, és a szokásos módon elszámolható költségként.

Ha nem szeretnék kártyával fizetni, utalhatok?

Lehetőség van átutalásos fizetésre, azoknál a termékeknél, melyek nem megújuló előfizetésként működnek. Erre vonatkozó információt mindig az adott terméknél talál.

Az átutalás történhet euro vagy forint számlára.

Az euro átutalás forint számláról deviza átutalásként működik, az ehhez szükséges adatokat az utalást kiválasztva megtalálja. Ebben az esetben a feltüntetett EUR végösszeget tudja elutalni. A deviza utalások esetenként 1-2 munkanapot is igénybe vehetnek, a licencet az összeg beérkezése után tudjuk kiállítani.

Forint átutalás esetén a feltüntetett euro árnak megfelelő forint összeget szükséges átutalni, mely NEM feltétlenül egyezik a honlapon jelzett körülbelüli forintösszeggel, hanem a befizetés napján érvényes MNB középárfolyamon szükséges átszámítani. Ezért kérjük, hogy ebben az esetben mindenképp várja meg díjbekérőnket, melyet a rendelés után várhatóan 24 órán belül küldünk, a megadott emailcímre. A befizetést csak akkor tudjuk teljesítettnek tekinteni, amennyiben a pontos összeg érkezik be.

Kérjük vegye figyelembe, hogy utalás esetén a licencet az összeg számlánkra érkezése után várhatóan 24 órán belül tudjuk küldeni.
Amennyiben azonnal van szüksége a licencre, válassza a kártyás fizetési lehetőséget, ebben az esetben a lince automatikusan kiküldésre kerül egyből a fizetés után.